Steun CAP48 samen met Payconiq

publish date
27 september 2024

Naar jaarlijkse gewoonte, houdt CAP48 opnieuw een Post-It® en sokkenverkoop ten voordele van personen met een handicap en kwetsbare jongeren. Van 27 september t.e.m. 6 oktober trekken bijna 10.000 vrijwilligers door de straten van Wallonië en Brussel. Koop je ook graag een pakje Post-It® of een paar sokken? Dat kan eenvoudig via Payconiq.

Al bijna 70 jaar heeft CAP48 één doel: bijdragen aan een meer inclusieve samenleving. Dit geldt voor heel Wallonië, Brussel en de Duitstalige Gemeenschap. CAP48 ondersteunt mensen met een handicap, kwetsbare jongeren en gezinnen aan de rand van de samenleving, zodat zij hun dagelijks leven en toekomst kunnen verbeteren.

Het hele jaar door worden er acties en evenementen opgezet, zowel door CAP48 als door onafhankelijke organisaties of vrijwilligers. Met als hoogtepunt de 100 km van CAP48 en een Post-It® en sokkenverkoop in september en oktober. En dit laatste kan voor het vijfde jaar op rij ook via Payconiq.

Kom je een vrijwilliger tegen en wil je CAP48 graag steunen, maar heb je even geen cash op zak? Geen probleem! Haal gewoon je Payconiq by Bancontact- of je bankapp boven, scan de Payconiq QR-code en betaal vlot mobiel. Het goede doel steunen was nog nooit zo makkelijk!